DOTARI PENRU MAGAZINE ALIMENTARE

Amenajam spatiul dumneavoastra sub semnul sigurantei si a profesionalismului. Noi vom scoate în lumina reflectoarelor oferta dumneavoastra.
Departamentul de proiectare va va sta la dispozitie cu solutii pentru o amenajare optima a spatiului dumneavoastra în functie de caracteristicile acestuia si de pretentiile clientelei dumneavoastra. Veti beneficia totodata de consultanta profesionala cu privire la metode de expunere atractiva a marfii, de proiectare si organizare a raioanelor, precum si de îndrumare a clientului în incinta spatiului comercial.

Veti aduce culoare si flexibilitate în rutina cumparaturilor clientelei dumneavoastra.
Indiferent de marimea spatiului dumneavoastra sau de numarul clientilor atrasi, prin amenajarea realizata de noi, veti înlatura senzatia de aglomerare sau claustrofobie a clientilor, asigurându-le culoare largi de circulatie. Pentru ca în ziua de azi timpul costa bani, clientul va simti grija dumneavoastra pentru timpul sau; prin noi îi veti asigura mese pentru casa de marcat dotate cu accesorii care reduc considerabil durata stationarii la casa. Manevrabilitatea si mobilitatea carucioarelor oferite de noi permit efectuarea unui slalom rapid si comod printre rafturile magazinului dumneavoastra. Noi stim ca în spatiul dumneavoastra marfa este cel mai important element si de aceea mobilierul oferit de noi este unul discret, menit sa puna în valoare calitatile acesteia, lasând totodata impresia de igiena si siguranta. Accesoriile de mobilier propuse de noi faciliteaza expunerea ordonata, eficienta si atractiva a produselor dumneavoastra, caracterul lor modular permitând o adaptare permanenta si facila a mobilierului la fluctuatiile de cantitate si tip de marfa expusa.

Informam rapid si eficient clientii despre oferta dumneavoastra
Un punct de atractie deosebit de eficient si util în cadrul magazinului dumneavoastra consta în ghidarea si informarea permanenta a clientilor cu privire la produse si preturile acestora. În acest scop, va oferim sisteme de afisare profesionale personalizate în functie de destinatie si tipuri de produse.

Oferta dumneavoastra mereu proaspata, clientela dumneavoastra mereu multumita.
Prin tehnica de racire de ultima tehnologie va oferim siguranta în exploatare si astfel veti exclude neplacerile cauzate de alterarea produselor. Intentia primordiala a specialistilor nostri în proiectarea tehnicii de racire este servirea fara probleme. Design-ul modern si iluminarea vitrinelor induc o crestere semnificativa a vânzarilor prin atragerea clientilor spre raioanele vizate.

Clientul multumit nu uita. Prin pachetele noastre de produse si servicii, va sprijinim în formarea unui cerc de clienti permanenti.

Tot ce trebuie sa stiti este ce si cui doriti sa vindeti. Noi va spunem cum. Aportul nostru consta în proiectarea si realizarea modalitatii ideale de vânzare astfel încât atingerea scopului dumneavoastra devine certitudine.

Vitrine frigorifice; Rafturi metalice SIDAC; Mese pentru casa de marcat; Carucioare, cosuri; Sisteme dirijare clienti; Standuri prezentare marfa; Transportoare, containere; Instalatii si echipamente frigorifice