DESPRE NOI

Societatea noastra activeaza pe piata din România din anul 1998.
Actionarul majoritar este firma de investitii Hard Line Corporation din Statele Unite. Scopul investitiei, prin studierea pietei comerciale din România, este servirea acesteia cu instalatii si echipamente frigorifice, mobilier comercial.

Firma Hard Line, prin îmbogatirea portofoliului de produse oferite constant în pachete de servicii de calitate si printr-o deservire profesionala a pietei are ca scop câstigarea renumelui firmei pe piata româneasca în sectorul industrial si comercial.
Dorinta noastra este sa participam la realizarea unui mediu calitativ si competitiv în vânzari en-gros, en-detail, dar si în cele mai multe segmente industriale.

Produsele comercializate de noi le oferim ca reprezentanti ai celor mai renumiti producatori din Europa si America:

Sloganul nostru
Hard Line: calitate, siguranta, stil - pentru ca va caracterizeaza!

Nivel profesional
Ne angajam sa realizam si sa întretinem un mediu de lucru avansat, atât profesional, cât si tehnic, pentru a atinge obiectivele firmei cu eficienta si eficacitate. Propunem si realizam clientilor nostri solutii pentru a putea lucra în conditii profesionale si tehnologice optime pentru afacerea lor.

Oameni
Intentia organizatiei este de a asigura satisfactie angajatilor, oferindu-le posibilitati de crestere profesionala, prin recunoasterea si recompensarea competitivitatii acestora.
Ne angajam sa ne concentram asupra satisfacerii clientilor prin îmbunatatirea continua a nivelului de lucru, tinând cont de obiectivele organizatiei.

Cultura organizatiei
Întreg colectivul îsi propune sa colaboreze printr-o comunicare clara si corecta, atât în interiorul firmei, cât si cu partenerii din exteriorul acesteia. Ne exploatam pe deplin capacitatea intelectuala. Îndeplinim deopotriva cerintele si promisiunile facute organizatiei. Zilnic, ne implicam în realizarea si întretinerea unui mediu de lucru exigent dar placut. Ne folosim de toate posibilitatile tangibile pentru autodezvoltare. Ne declaram o organizatie care creste si învata pas cu pas, zi cu zi.

Clientela
Ne asumam responsabilitatea pentru proiectele noastre si pentru gama noastra de oferte. Obiectivul si preocuparea noastra este satisfacerea clientelei. Clienti multumiti, acum si în viitor.