FURNIZORI

Produsele comercializate de noi le oferim ca reprezentanti ai celor mai renumiti producatori din Europa si America:

WANZL - Germania - este prezenta pe piata din anul 1947 si produce mobilier comercial adresat magazinelor cu autoservire si aeroporturilor: prin cele 7 fabrici ale sale în care lucreaza 1800 de muncitori a ajuns lider mondial, prezent pe toate continentele.
Furnizor traditional al firmelor: METRO, INTERSPAR, TESCO, BILLA.

HUSSMANN - KOXKA, Statele Unite - este prezent pe piata din anul 1930.
Producator de echipamente frigorifice adresat magazinelor cu profil alimentar si industriei alimentare. Cu doua fabrici in Europa si 9000 de muncitori în lume, sta la dispozitia comerciantilor din 85 de tari. Din firmele reprezentative mentionam: TESCO, COOP.

FRILUX - firma maghiaro - olandeza, are ca domeniu de activitate proiectarea, fabricarea si montarea camerelor frigorifice. Ele sunt destinate atât supermarketelor cât si industriei de prelucrarea carnii, restaurantelor, benzinariilor si fabricilor de medicamente.
Referinte: ESSO, BP, ARAL, AGIP, SHELL, TESCO, Mc DONALD s din Ungaria, DEA din Germania

SPACE WALL - firma americano-germana este prezenta pe piata de peste 20 de ani si activeaza în peste 20 de tari. Produce mobilier comercial bazat pe panele MDF.
Cele mai reprezentative lanturi de magazine cu mobilier comercial Space Wall: ADIDAS, NIKE, KENZO, SPEEDO, ARENA, KLEIDER BAUER, OREX, REEBOK.

SIDAC - este o firma de origine italiana, înfiintata în anul 1978 în Brescia. În anul 1991 a semnat un acord cu Wanzl prin care comercializeaza unele produse, cum ar fi mese case de marcat. Primul model pentru masa casa de marcat a fost modelul Geometrica în anul 1993, pentru ca în anul 2000 sa revolutioneze piata cu modelul Geoclass. Inventivitatea si inovatia sunt elemente de baza ale companiei al carei slogan este:
"Idei care produc valoarea!"

Gratie partenerilor nostri furnizori, comercializam si produsele altor firme producatoare ca: Fors, Interregal.