INSTALATII SI ECHIPAMENTE FRIGORIFICE


Prin monitorizarea la distanta, noi supraveghem in permanenta tehnica dumneavoastra de racire si vom afla inca inaintea dumneavostra aparitia oricarei neconformitati in functionarea sistemului. Odata reperata, orice defectiune va fi remediata in cel mai scurt timp, reteaua noastra de service rapid si bine echipat impiedicand cauzarea daunelor. Iar daca prezenta unui specialist la fata locului nu este absolut necesara, va oferim consultanta la distanta, asigurandu-va de o comunicare prompta si profesionista.

Prin noi nu cumparati un simplu produs, ci durabilitate.
Daca aveti o instalatie de racire in stare deja functionala, insa considerati ca " se poate si mai bine", noi o vom aduce la un standard de performanta optima, astfel incat, fiecare element din sistem sa aduca un randament maxim, fiind exploatat in conditiile sale ideale de functionare.

Îmbunatatim si optimizam instalatia dumneavoastra deja existenta.
Sunteti nemultumit de instalatia dumneavostra?
Va confruntati deseori cu probleme tehnice, functionare precara si nesigura, lipsita de randament? Chiar si in caz de uzura morala, instalatia dumneavoastra, va fi evaluata si noi vom aduce solutia ideala pentru imbunatatirea acesteia.

Sistem frigorific centralizat; Componente ale sistemului frigorific; Sistem de supraveghere; Panouri si usi frigorifice