DOTARI PENRU MAGAZINE NEALIMENTARE

Prin noi, spatiul dumneavoastra va capata culoare si personalitate. Oferta dumneavoastra de produse va fi atractiva si întotdeauna "la vedere".
Gama noastra de produse, cât si amenajarea profesionista au ca punct de pornire oferta dumneavostra. Design-ul modern, acuratetea liniilor si posibilitatea de personalizare a mobilierului pe grupe de produse, subliniaza calitatile produselor oferite de dumneavoastra. Ba mai mult, veti avea impresia ca marfa dumneavoastra "se vinde" singura. Va oferim amenajare aerisita si atragatoare din punct de vedere estetic care va fi în sine o invitatie pentru clientii dumneavoastra.

Clientii dumneavoastra vor face cumparaturi într-un ambient placut.
În proiectele noastre întotdeauna tinem cont de factorul uman: curiozitatea si dorinta de comfort sunt pentru noi reguli de aur pe care le respectam în amenajarea spatiului dumneavoastra comercial. Astefl, spatiul existent va fi exploatat pe deplin, noi asigurându-va utilizarea lui optima.

Doriti o alta locatie? Eventual sa va extindeti? Sau chiar sa schimbati profilul de activitate? Nimic mai simplu. Nu aveti nevoie de noi investitii, seturile noastre de mobilier va vor oferi dinamismul pe care îl doriti.
O data cu cresterea afacerii dumneavoastra, mobilierul nostru va tine pasul si va va ajuta sa va adaptati la dinamica exigentelor clientilor. Indiferent de schimbarea dorita, veti economisi timp, bani si efort deoarece veti avea posibilitatea de a reamenaja, pornind de la produsul nostru initial. Finisajele de calitate, dar si varietatea mare de accesorii si posibilitatile de combinare a lor vor pastra "senzatia de prospetime". Astfel, timpul nu-si va lasa amprenta pe imaginea magazinului dumneavoastra iar noi vom ramâne mereu la dispozitia si îndemâna dumneavoastra.

Rafturi metalice SIDAC; Carucioare, cosuri; Mese pentru casa de marcat; Sisteme dirijare clienti; Standuri prezentare marfa; Transportoare, containere; Panel MDF cu caneluri;